Minnen...

Igår var vi ute och gick på en kvällspromenix. Vi bestämmde oss för att gå en liten skogsväg. Sen så gick vi till vår gamla utflyktsplats i skogen som vi alltid gick till md dagis när vi var typ 3 år!! Guud vilka gamla barndomsminnen man fick!!! Det var så mysigt i alla fall! Vi får gå på kvällspromenixer oftare Nina :)

/Sophie

Längtan





Längtar så otroligt till sommaren!!!!!  Bilderna är vår reseplanen: Mallis, flyg, Korsika 
Sophie

Finns inga ord som duger

Var på Mando Diaos konsert på annexet igår och det var nog ärligt, en av de bästa upplevelserna i mitt liv!!!!!!! Jag kom dit och var tvungen att fråga dem framför i kön vem som var Gustaf och vem som var Björn i bandet och kom där ifrån beredd att hoppa på en buss och tillägna mitt liv som en liten groupie eller tillochmed ett töntigt inbitet, fanatiskt fan!

Bäst bäst bäst ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA

Dem var så grymt bra live och såå otroligt coola och snygga. Och förut liksom gillade jag deras musik, men nu är ALLA låtar med dem (spotifyar för fullt) helt gudomligt, enastående, fantastiskt, underbart bra! Jag börjar misstänka att jag blivit hypnotiserad av Gustaf Norén och hjärntvättad till att bara AAAAAVGUDA. Ska nog börja tapetsera om mitt rum i affischer...



//Nina (numera fanatiskt Mando Diao-fan)

Nästa vecka ska ni ut!

Idag ville jag bara påminna Nina om att de hål vi tog i öronen (se bild) ska ut nästa vecka. Ja, då har vi haft dem i 6 veckor. De e faktiskt coolt.
    
De där örhängena ska äntligen få bytas ut till våra "diamant" örhängen som vi köpt =)
Sophie

It's summer!!

Det är sommar! ÅÅ vad jag älskar sommaren!!! Sommarlov, värme och sol ALLT är bra med sommaren!
Det är dessutom helt underbart att åka moppe i värmen =) Nu ska jag gå ut och njuta!!



Sophie


Paris, je l'aime


Sorry sorry, jag har inte berättat något om min wunderbara weekend med tjejerna i Paris. Det var alldelles alldelles  underbart (precis som en bal på slottet)! 

Jag älskar Paris! Och jag har bestämt mig, i tvåan ska jag flytta ett år och plugga i Paris. Jag skulle kunna bo i mamma och Thomas lägenhet (hon tycker nämligen det är okej att jag skulle vara där ensam några dagar i månaden :) och gå i svensk skola så att jag slipper gå om sen.

Jag älskar storstadskänslan. Alla människor, alla caféer, alla olika stämningar och att det finns en plats för alla. Och så älskar jag gatorna, husen, broarna, maten, musiken som finns överallt, vintagebutikerna, varuhusen och självklart......alla snygga fransmän!


Typiskt min mamma att insistera på att jag ska hoppa på bilden (jag hoppar ju aldrig snyggt)

Om 150 sidor är mitt liv slut

Ville bara säga att jag älskar Twilightböckerna. Är på sista boken nu. Om 150 sidor kommer ALLT ta slut. Mitt liv också.


Var är du Nina?

Nina har kommit hem från Paris men hon har inte uppdaterat nått..  Det här är i alla fall från Nina:
Påsklov <3

Framtiden är här

Jag har just lärt mig skype. Det är typ de roligaste som finns!!! Sitter just nu och pratar med Ilse i ett headset ;)

Jag vet att Nina också har Skype men vad heter du Nina??!!

I alla fall tycker jag Skype är äger, jag älskar framtida tekniska saker =) 

Nu ska jag fortsätta min konversation med Ilse =)


Sophie


Svart som natten sa katten

Untitled

Hej då Nina ...igen

Som Nina sa förut så ska ju hon bort igen.  Så vad ska man säga... Lämnad igen. Men den här gången är de okej! För ja har mkt som väntar i helgen =) Jag ska bl.a. ta moppekörkort! Då kan jag sjutsa Nina när jag kommer hem ;)




Ha de så bra i baguetternas stad, eiffeltornets grund, makalösa PARIS!
Kommer sakna dig <3

Sophie


mätt?

Läste just Ninas lilla fina inlägg, jättefint men orolig över ett litet påskägg? OMG själv har jag proppat i mig två stora påskägg och typ tre kladdkakor på fem dagar. Det är vad jag kallar: onyttig, mättsamt och fööör mkt sötsaker. 
Juste nu skulle jag plugga.... 

Ta dig i kragen Nina önskar din glupske vän



Sophie



Dubbelt upp!

Kom precis hem till papi efter påsklovet med mama. Och jag blir aldrig van vid att ha två familjer och hade inte räknat med ett finfint lila påskägg ligga på skrivbordet i mitt rum!! Jag som lovat mig själv att inte äta godis mer på hela året!!! 

"Paris by Nina" som Sophie publicerade åt mig igår kräver en förklaring. Varför Paris? Varför så tråkig och varddaglig?
Jo, jag är ju så lyckligt lottad att jag har en mami som tar mig till Paris en helg bara sådär. Tillsammans med moster och typ....styvmoster(?) ska vi på riktig tjej-weekend!
Och eftersom det är varmare där nu och jag för inte så länge sen införskaffade en vit linnekavaj från topshop som jag tänkte inviga där nere så fantiserade jag lite på polyvore om hur jag skulle matcha den och tänkte faktiskt ganska realistiskt. Så där nere  har ni resultatet.

Nina

Tänk ett steg längre

Nu sitter jag (Sophie) och ska plugga till ett engelska prov som jag har på fredag.. Inte så kul...  Faktiskt inte kul alls :( Jag menar att sätta igång med tråkplugg när man just kommit hem från en tråkig skoldag, det suger.

Men om man tänker såhär, jag har en ny moppe ute i garaget som väntar på att bli körd (jiipii) och att det faktiskt bara är 2 månader (exakt!!!!) kvar tills Nina och jag åker till Mallorca tillsammans!! Och efter Mallorca är det en rad roliga saker som väntar! Tänker jag så blir det faktiskt mycket lättare att sätta igång med plugget =)



Now, back to work!


Paris by Nina

Paris

I'm happy right now

Nina har kommit hem och jag har köpt en moppe!!
En ascool Peugeot!! Jag är jättenöjd. På lördag ska ja ta förarbevis och sen ska jag köra 24/7....och så kan jag köra dig Nina (När John inte orkar)!  Ja, nu e ja nöjd =)


I'm back!


Ja, jag är tillbaka nu och blir nästan rörd över hur fint Sophie har gjort här... Och jag får dåligt samvete för att jag inte har hållt någon kontakt alls! Men som sagt finns det inte internet i den lilla stugan vid Siljan och aktum är att jag har varit så avslappnad och sysselsatt att jag inte har ens tagit upp och kollat på min mobil under hela helgen.

Dagarna har flytit på med långa, otroligt goda pankaksfrukostar, långpromenader eller cykelutflykter, kortspel, brutala skrattanfall med lillebrorsan, flum med mami, powernaps i solen och självklart påskägg!  Har verkligen levt i nuet helt enkelt och att komma tillbaks till verkligheten och värmen i Stockholm känns......konstigt

Saknar Sophie <3

Jiipii!

Imorgon kommer jag träffa Nina! Jag har faktiskt längtat efter henne! Dessutom kommer hon äntligen tillbaka och börjar blogga =)
Nu är hon nog på väg hem men de tar en stund att åka från Dalarna + att jag e förkyld, så jag kommer som sagt få träffa henne imorn!



Nu skuttar hon hem från Dalarna och kommer hem till  mig igen!

Summer! By Sophie

Summer By Sophie
Summer By Sophie by Sophie & Nina featuring Dorothy Perkins bracelets

Summer! By Nina

Summer by Nina



Jag är en bokmal

Nu ska jag läsa Breaking dawn, sista Twilight boken! Den är såå bra!!!
 
Aaaaah, nu måste jag läsa!!!!


Lycklig

Det är typ sommar!! I alla fall är det så skönt, varmt och underbart ute.
Nu har jag fått ett påskägg, jag är så glad. Dessutom fick jag ett par skor också, ännu bättre =)  Ja, allt är helt perfekt idag!

Det tråkiga är att Nina har inte hört av sig.. Saknar henne.. Men hoppas att hon har det bra.


F**k you



Den här låten brukar Nina lyssna på hemma hos sig, nu har jag också börjat göra det! And I like it =)

Från oss till er alla!


Think pink

Think pink

Think pink by Sophie & Nina featuring Alexander McQueen pumps

Kära Påskharen...

Imorgon är det påskafton och det beytyder påskägg! Jag hoppas verkligen att jag får ett påskägg. Men vad ska man göra för att få ett? Man ska ju vara snäll för att få julklappar, men påskägg då?
 
I alla fall så har jag gjort ett jättefint påskägg till mamma och pappa, så jag hoppas jag också får ett =)
Det här fina ägget har jag gjort till mamma och pappa


Och såhär ser det ut där inne

Länge leve Ben & Jerry's!!

Har just proppat i mig massor med B&J glass.
Vilken är din favorit? Själv har jag chocolate fudge brownie som favvo just nu!

By Nina

Untitled


What about Blåkulla, Nina?!

Eftersom att jag och Nina är så töntiga så brukar vi vara påskkärringar.. Men eftersom att Nina absolut skulle till Daalarna så var vi inte det idag. Därför lägger jag upp den här fula bilden på oss. Bara för att......


Man kan ju ha roligt....

Lina och jag (Sophie)

My dream by me

Untitled

Niiina kom hem!!

Nina har farit upp till Dalarna. Hon har säkert inte internet där så jag får vara den som sköter bloggandet..
Men i alla fall ska Nina vara borta tills på måndag. Jag saknar henne redan. Så Nina om du ser det här: KOM HEM!

Hoppas att hon har de bra i alla fall....

Ett par högklackade skor skulle allt sitta fint i påskägget

Jag (Sophie) är så sugen på några nya högklackade skor! Jag är så kort så jag kan verkligen ha de också! Idag gick vi förbi Belle och  såg några rikigt snygga skor. Tyvärr hann vi inte gå in... 


Har hittat dem här också. Från HM och kostar 349:-  finns i beige och orange också. Dem skulle allt sitta fint i påskägget!


lust med must? Påsk, jul eller kanske sommar..?

Jag (Sophie) har just druckit årets första påskmust, mums! Men egentligen är det inte första eftersom att vi nu alla vet att påskmust är samma sak som julmust..
Men nu har jag just sett nått nytt! "Sommarmust" det måste väll också vara samma som julmust och påskmust..?
Hur som helst har jag kommit fram till att Sverige älskar must!


Craaaaaazy


Sophie ser ut som en kanin som ska ta sig runt en kurva och Ninas hopp ser ut som att hon sitter i luften ... Jag vet inte vad ni tycker men jag älskar bilden. It's craaaaaaaaazy och den ger vårkänslor!

This is all I need


Vår, glädje och Nina = allt jag behöver <3

Join the enjoyment

Igår var: 
Vår, påsk, glass, pyssel, drama, sms, kladdkaka, promenad, foto, hopp, skrapsår, nylonjacka, turistväska, ciao-skjutsning, nariga händer, FRIENDS, blockchoklad och HEJDÅ!

Idag är:
Nina glad, and you know why :)


Påskpyssel <3

Nina och Sophies nyttiga chokladägg

Allt kul på bara en sommar =)

sommaren, sommaren och SOMMAREN!! det här sommarlovet kommer ÄGA!!
Nu ska vi berätta om hur den ser ut:

Juni: Mallorca tillsammans en vacka. Med sol, bad, shopping och allmänt skojjiga saker

Juli: Corsika tillsammans en vecka. Även där med sol, bad, shopping och skoj!

Slutet av juli: Skärgården tillsammans. Med sol o bad men även lite jobb... som ger pengar =)

Det kommer ÄGA!!


BFF


sommar...

Nu har vi kommit hem från en jättemysig picknick! Det var så mysigt och varmt! Äntligen har solen och värmen kommit till detta mörka kalla land. Nu blir det bara varmare och varmare och snart är sommaren här!! Den här bilden ger i alla fall mig (Sophie) sommarkänslor =)


Vår <3

Imorn ska vi på picknick! och vi tänkte göra american pancakes istället för cupecakes. Det är såå gott med american pancakes. Godast är med lönnsirap, men tyvärr har vi inte det hemma. Det får bli bär till istället, men de e inte helt fel de heller :-)


Give me an O! O! Give me a K! K! What is that? OKay

Cupcakes it is! Kanske vi kan ha en tebjudning och bjuda folk på cupcakes och te ute i solen, skvallra lite, spela lite bra musik och bygga upp ett lager med D-vitamin i huden... Eller hur som helst, ja jag kan baka med dig! (Men jag ska åka till landet på kvällen)

Blogg, ett bra sätt att kommunicera på. Så läs NINA:

Nina, vill du baka med mig imorgon? För Nina e nämligen ASBRA på att baka!! Jag vill baka cupecakes (som på bilden) eller baka bullar. vad tycker du, Nina?

I like


Think outside the box


Nu har vi kommit hem från våran cykeltur! Det var mkt trevligt. Vi har just sett ett avsnitt av Vänner och druckit te och ätit Anton Berg choklad- mums! 
Nu ska vi pyssla, hade tänkt oss att måla en t-shirt eller kopp. Lite kreativt helt enkelt! 
Ha en trevlig kväll!

Mmm marabou!


Vilken är din favorit?

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder...

Idag är det ett sånt där grått och tråkigt väder.. Men jag och Nina har bestämt oss att vi ska ut i alla fall. Vi hade faktiskt tänkt att åka ut på en cykeltur! Och sen ska vi köpa choklad och te och titta på film eller nått. Vi har nämligen kommit fram till att efter att ha varit ute, t.ex. cyklat så känns det så skönt när man kommer in! Man är lite rosig om kindern och känner sig lite småkall och då passar det riktigt bra med en kopp te och lite choklad! Och så känner man sig sådär hurtig liksom! 
Nu ska de cyklas!!
 


Påsklov <3

Har aldrig riktigt kunnat fördriva tiden med någon hemsida som typ youtube men NU! Nu har Sophie introducerat mig (Nina) för Polyvore. Sååå roligt.

Staden


Nu ska vi åka till staden! Jag (Sophie) blev väldigt sugen på ett nytt nagellack!
Men vilken färg?! Det får Nina hjälpa till att välja!
Men nu måste jag skynda mig innan jag missar tåget!!!
Ha en bra dag
/S

Vänner -för alltid


Man kan alltid lita på sina vänner...

Nu ska vi ta ett avsnitt... igen 

Änglasånger, på tyska såklart


EEEEEASTER!!

OMG!!
Det är påsk! Och det betyder looov :)
Vi hör änglasånger (på tyska) i våra öron! 


/Sophie & Nina


RSS 2.0